Om oss

Vi är auktoriserad begravningsbyrå

Det är viktigt för dig är att veta att Hultcrantz Begravningsbyrå är en SBF auktoriserad begravningsbyrå. Hos oss på Hultcrantz Begravningsbyrå hittar du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. Det är trygghet för dig och en kvalitetsstämpel för oss.

Tillsammans har vi över 60 års branscherfarenhet och vårt motto är alltid omtanke i minsta detalj. Du är alltid välkommen in till oss. Det behöver inte gälla ett dödsfall. Vi har en hel del informationsmaterial som Du gärna får ta med dig och vi tar oss gärna tid att tala om hur man kan planera för sin egen begravning, både vad det gäller praktisk planering, testamenten, finansiering och försäkringar.

SBF logo (150x150)Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund.
Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande och kunnig rådgivning, hjälpa till att arrangera minnesvärda begravningar till en rimlig kostnad.

 

På kontoret möter du oss

Eva Moberg
Tony Eriksson

 

Våra ordinarie öppettider

Måndag – Fredag: 9:00 – 17:00